ALERGIJA

Koliko puta sam do sada čuo, zaboravio sam jutros da popijem tabletu za alergiju i hteo sam da poludim. Sada sam popio tabletu i sve je ok. Naravno to je lakši način, svako jutro jedna tabletica za alergiju i sve je OK. Morate da znate da je stanje alergije kao bolest posledica, a uzrok je nešto sasvim drugo i treba dobro istražiti kako je došlo da Vaše telo ne može da kompenzuje alergene i Vi svako jutr morate da popijete jednu tableticu ( antihistaminčić) da bi Vama bilo bolje. Ljudi prosto nekad imam osećaj da žele da budu bolesni i da kažu drugima kako popiju jednu tableticu za alergiju i sve je ok.

Iskustvo iz homeopatske ordinacije mi govori da je alergija u 99 posto slučaja , stanje organizma koje ja nazivam bolest stresa i nemogućnost rešavanja problema na normalan način, nego je sve povežano na nivo neverovatne hipersenzitivnosti , i naravno sve je to povezano sa brigom za egzistencijom. I zbog toga je lakše uzeti jednu tableticu , koja te lepo sedatira do nivoa opuštenog , tako da problemi sa alergijom prestanu barem tog dana kada ste uzeli antihistaminčić.

Imate šensu a i evo predloga pokušejte sa homeopatskom terapijom, otkrijte uzrok i potpuno se izlečite od alergija. Naravno ako Vi to želite.

#alergija,#homeopatija, #homeopatijabeograd,#alergijalečenje,

#homeopatijalečenje

Comments are closed.