SEMINAR DR.YOGESHA SEGALA

SLIKA SEGHAL

Želimo da Vas obavestimo da će u predivnom ambijentu konferencijske sale Hotela Helvecija – Hotel Garni u centru grada, u Resavskoj 11, 20. i 21.aprila 2013.godine u organizaciji Udruženja za klasičnu homeopatiju „Boenninhausen“, Dr.Yogesh Sehgal održati dvodnevno predavanje na temu „Um-najvažnija karika“.

Ne propustite ekskluzivnu priliku da čujete i doživite jednog od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti revolutivne homeopatije! Tvorac revolutivne homeopatije je preminuli Dr.M.L.Sehgal, otac Dr.Yogesh Seghala koji je na osnovu svog bogatog kliničkog iskustva osmislio sasvim novi metod uspešnog rešavanja homeopatskih slučajeva samo na osnovu simptoma UMA. Revolutivni metod se zasniva na nekoliko jednostavnih i logičnih premisa, koje u velikoj meri menjaju klasičan pogled na uzimanje slučaja i lečenje pacijenata:

  1. Simptomi se uzimaju samo iz rubrika UMA (ne daje se važnost fizičkim simptomima)
  2. Sve što pacijent kaže ili uradi se posmatra kao njegovo trenutno mentalno stanje i na osnovu svega toga se prepisuje homeopatski lek (ne traže se retki, čudni i neobični simptomi).
  3. Svi lekovi iz rubrike se posmatraju kao ravnopravni, bez obzira koliko su bodovani u samoj rubrici.
  4. Lek koji se tada odredi se posmatra kao realna indikacija stanja pacijenta (Ne razmatra se da li je kratkotrajnog ili dugotrajnog dejstva, dubokog ili subakutnog dejstva ili je mijazmatskog delovanja).
  5. Očekivano dejstvo leka je eliminacija toksina iz tela putem ekskrecije što je i potvrda ispravno odabranog leka.

Dr.Yogesh Seghal je jedan od vodećih svetskih stručnjaka iz oblasti revolutivne homeopatije i u dvodnevnom predavanju i na klinici koja će biti organizovana u ponedeljak 22.4. u prostorijama Udruženja „Boenninghausen“ će govoriti o lečenju mentalnih poremećaja revolutivnom metodom. Na predavanju će između ostalog, biti objašnjene sledeće teme:

  1. Objašnjavanje rubrika uma i pravljenje razlike između remedija koje se odnose na mentalne poremećaje (depresija, anksioznost i neuroze). Tehnike uzimanja slučaja
  2. Rubrike uma – razlikovanje remedija koje se najčešće prepisuju deci. Tehnike uzimanja slučaja
  3. Razmatranje hroničnih psihičkih oboljenja na osnovu simptoma uma.

Dajte sebi mogućnost da izađete izvan granica standardnog i uobičajenog. Bez obzira da li studirate homeopatiju ili je praktikujete, da li se javila neka nedoumica u vezi primene homeopatije, ili naprosto potreba za novim saznanjem, pridružite nam se i naučite kako je moguće na drugačiji način tretirati depresije, anksioznost i neuroze, koji su, složićete se, u Srbiji u eksponencijalnom porastu poslednjih godina.

Participacije za učešće u neponovljivom homeopatskom iskustvu su:

I. Predavanja 20. i 21. aprila 2013.godine:

  1. Studenti svih škola-udruženja homeopatije – 65€ u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  2. Homeopate

–  uplate do 15 marta 2013.godine , 95 € u dinarskoj protivrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

–  uplate  do 15 aprila 2013.godine,  110 € u dinarskoj protivrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

II. Klinika koja će biti održana sa Dr. Yogesh Sehgalom u ponedeljak , 22.4.2013. godine u trajanju od 6 sati je 30 € u dinarskoj protivrednosti, po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

Uplate možete izvršiti na žiro račun broj 310-207565-64, ili na blagajni Udruženja za klasičnu homeopatiju „Boenninghausen“ koje se nalazi u 16.oktobra 11- Mirijevo, Beograd.

Ukoliko postoje bilo kakve nedoumice svi zainteresovani za se mogu se javiti na telefone: +38165 2280490 i +38163228491, ili nas kontaktirajte putem e-mail-a: dr.goran@homeopatija.org.rs

Comments are closed.