PROMOTIVNA PREDAVANJA

Promotivna predavanja u organizaciji Udruženja za klasičnu homeopatiju „Boenninghausen“

homeo_logo2.jpg

U sklopu promotivnih aktivnosti za seminar Dr.Yogesha Seghala, koji će se 20. i 21. aprila održati u organizaciji Udruženja za klasičnu homeopatiju „Boenninghausen“, Goran Lukačević, diplomirani homeopata je pripremio niz predavanja za sve zaineterosovane studente homeopatije i homeopate.

Prvo predavanje je održano u sredu 6.2.2013.godine od 16:00 do 20:30. U veoma prijatnom ambijentu udruženja, Goran Lukačević je grupi prisutnih studenata i gostiju objasnio homeopatsko i psihološko shvatanje straha i anksioznosti, kao i remedije koje su najzastupljenije u tretmanu anksioznih poremećaja.

Nezaobilazni Aconitum, koji i ako se smatra remedijom kratkotrajnog delovanja u situacijama straha, šoka, panike i traume gotovo uvek daje kao prva pomoć koja stabilizuje stanje pacijenta. Zatim Arsenicum Album, za stanja uznemirenosti i nemira, Arnica za traumu i povrede, Gelsemium su samo deo homeopatskog asortimana koji je obrađen u četvoročasovnom zanimljivom i nadahnutom predavanju.

Svi prisutni su imali mogućnost da iz praktične perspektive sagledaju temu straha i anksioznosti i da steknu malo bolji uvid u homeopatski tretman ovih poremećaja.

Uskoro!

homeo_logo2.jpgU sklopu promotivne kampanje za seminar koji će Dr.Yogesh Seghal održati 20. i 21. aprila, Udruženje „Boenninghausen“ će u narednom periodu organizovati niz predavanja na različite teme. Svi prisutni će imati mogućnost da prošire svoje znanje i steknu uvid u praktičnu primenu homeopatije.

Ulaz je besplatan, ali je rezervacija neophodna zbog ograničenog broja mesta. Svi zainteresovani mogu da se jave na telefone 065/2280490 ili 063/228491 radi potvrde prisustva.

Dođite da zajedno istražujemo fantastičan svet homeopatije!

Comments are closed.