HOMEOPATA

Evo 23:00 , razmišljam da li ovako umoram , mogu nešto pametno da napišem- da prenesem pozitivnu poruku. O čemu ja kao homeopata mogu da Vam pričam dragi moji slušaoci. Mogu da pričam o bolestima, kako nastaju , kako se leče. Mogu da pišem o medikamentima ( lekovi), bilo oni farmaceutski ili homeopatski. Mnogo sam tekstova napisao tokom ove 2023., godine , i to sve zbog Vas jer ih čitate i stalno mi govorite koliko ste čitajući mnogo naučili.

Pišem upustva kako se lečiti i na šta treba obratiti pažnju da dođe do izlečenja. Mnogo teorija postoje kako nastaju bolesti , mnoge kliničke studije, terapije ali niko ne daje odgovore šta uzrokuje nastanak bolesti. Koji su okidači same bolest i šta je pokreće i otežava sam put ka izlečenju. Nećete verovati mnogi posmatraju bolest kroz njenu složenost , uzimaju slučajeve ( anamneze ) po sat vremena , ali mogu da Vam kažem ako bolesti rasčlanite vrlo prosto na tri nepoznate (mentalno, emotivno, fizičko) , ubrzo dolazite do homeopatske terapije i izlečenja.

Eto i umoran možeš nešto napisati , ali moram da kažem da uskoro izlazi knjiga.

Naslov: UPUSTVO ZA HOMEOPATE

Budite mi dobro , zdravo , srećno i uvek motivisano da promenite svoj život da bi krenuli putem oporavka i naravno uspeha.

#lečenjehomeopatijom,#homeopatijabeograd,#homeopata

Comments are closed.