PROMENA RUTINE

I kada rešite da preokrenete život naopačke i u njega uvedete malo reda, ne očekujte da će se stvari promeniti preko noći. To ipak nije realno. Budite strpljivi i imajte vere, pa će vaše nove navike, kada postanu svakodnvena rutina,  početi da rade u vašu korist. Vežbanje nije dobro samo za telo, dobro je i za dušu, za mentalno zdravlje. Redovna fizička aktivnost ublažava stres i anksioznost, jača samopoštovanje, samopouzdanje i čini nas srećnima. Nije potrebno da trenirate za triatlon, ni da se verete uz strme litice, za sreću je dovoljno da brzim hodom napravite jedan krug oko bloka. Smeh je dvosmerna ulica. Smešimo se jer smo srećni, a kad smo srećni mozak oslobađa dopamin, što nas čini srećnijima. Ovo je jedan lep začarani krug koji samo treba započeti. Bez obzira na to koliko se danas spavanje smatra gubljenjem vremena, svako od nas zna koliko mu je sati sna potrebno za normalno funkcionisanje, za očuvanje imuniteta, za dobru koncentraciju i emocionalno blagostanje. Većina odraslih nastoji da spava sedam ili osam sati svake noći, što se smatra optimalnim, a manjak nadoknađuje dnevnom dremkom, ali to nije to.
Suština je da kvalitetan noćni san ništa ne može da zameni, pa nemojte ni da pokušavate. Kad bismo bili svesni toga koliko je lako izgubiti sebe u moru obaveza, zaduženja i silnih uloga koje su nam dodeljene, više bismo sebi ugađali, više bismo sebe voleli. Priuštite sebi poneku sitnu radost. Neprocenjivo je.

Homeopatske konsultacije pomažu pacijentu da promeni rutinu života, koja mu pomaže da krene putem izlečenja , psihičko emotivnog mira i sreće.

#homeopatija,#sreća,#homeopatijabeograd,#lečenjehomeopatijom,#promenarutine

Comments are closed.