Bris grlića na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu

Bris grlića je jednostavan i efikasan test koji se koristi za otkrivanje infekcija koje mogu uticati na reproduktivno zdravlje žene. Testiranja brisa grlića na tri najčešće seksualno prenosive infekcije: hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu.

Hlamidija, mikoplazma i ureaplazma su bakterije koje se prenose seksualnim kontaktom. Ove infekcije mogu dovesti do ozbiljnih problema ako se ne leče, uključujući neplodnost, ektopičnu trudnoću i povećani rizik od širenja drugih infekcija.

Testiranje brisa grlića na ove infekcije se obično preporučuje za sve seksualno aktivne žene, posebno za one koje imaju nezaštićeni seksualni odnos sa novim partnerom ili više seksualnih partnera.

Testiranje brisa grlića na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu se obavlja tokom ginekološkog pregleda. Lekar će uzeti uzorak cervikalnog sekreta pomoću pamučnog brisa, a zatim će uzorak poslati u laboratoriju na analizu.

Rezultati testa su obično dostupni u roku od nekoliko dana, a ako se utvrdi da postoji infekcija, lekar-homeopata će vam preporučiti odgovarajući tretman. Tretman obično uključuje, preporučene homeopatske lekove i antibiotike koji se mogu uzimati oralno ili lokalno, u zavisnosti od vrste infekcije i ozbiljnosti simptoma.

#homeopatija,#homeopatijabeograd,#homeopatskolečenje

Comments are closed.