Pozitivna energija ubrzava Vaše izlečenje

Moje iskustvo homeopate u homeopatskoj ordinaciji, primetio sam jednu neobičnost. Ako pacijent posle pregleda vratite mu osmeh na lice , ili postane pozitivniji u svojim mislima, otvorite mu nova rešenja za njegove probleme , brzina izlečenja simptoma pacijenata je neverovatna .

Sve to me navelo na razmišlanje o ograničenjima koje nam bolest donosi, a ona su baš velika. Pazi na ishranu, smanji cigarete, više vežbaj, druži se sa prijateljima . Pacijent kaže ne mogu da izdržim i prihatim ograničenja koja dovode naravno do straha od bolesti ponovo ograničenja, ta Vas ograničenja blokiraju da ulazite ne u jednu , već iz jedne ulazite u drugu honičnu bolest, tako da u jednom trenutku imate terapiju, i pijete lekove za nekoliko hroničnih bolesti. E tada je oporavak veoma težak.

Morate da naučite pacijenta da promeni svoj život, i to mu morate objasniti , i pre svega naučiti da to nije teško. Naučite ga da pozitivno misli , da se malo Više smeje i da nije sve tako crno. Sve to uz hpomeopatsku terapiju i uspeh je zagaranovan –

Comments are closed.